Tietoa palvelusta

Perustuskauppa.fi on rakennusalan ammattilaisten uudenlainen tarjoustyökalu perustustuotteiden tilaamiseen ja tarjouspyyntöihin

Perustuskauppa.fi ei ole perinteinen verkkokauppa, jossa ostetaan ja maksetaan, vaan halutut tuotteet kerätään tarjouspyyntökoriin. Tarjouspyyntö ei sido mihinkään, vaan asiakas saa tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen projektikohtaisen tarjouksen! Näkyvillä olevat hinnat ovat siis ovh-hintoja. Tilauksen jälkeen tuotteet toimitetaan sovitun aikataulun mukaan rakennuskohteeseen.

Beotekin historia

Beotek Oy:n viimeisimpiä vuosia kuvaavat parhaiten sanat kasvu ja kehittyminen. Nykyisen anturatuoteversion uusin kehitysvaihe alkoi vuonna 2013, jolloin Reijo Jokinen alkoi panostaa yrityksensä liiketoimintaan ja tuotekehitykseen entistä voimakkaammin.

Yrittäjä pisti vuonna 2013 pystyyn tuotantolaitoksen, hankki koneet ja laitteet ja sai menetelmälleen myös patentin, jonka turvin matkaa oli hyvä jatkaa isommille markkinoille.

Jo 1990-luvulla Jokisen ideasta alkunsa saanutta tuotetta kehitettiin edelleen ja se parani paranemistaan. Vuonna 2016 yritys teetti markkinatutkimuksen, jonka tulosten jälkeen olikin syytä kurkata globaaliin markkinaan. Tänä päivänä Beotek työllistää seitsemän henkilöä ja hakee vahvaa kasvua kotimaassa ja ulkomailla, jossa se operoi Beoform-konseptin kautta.

– Olen kehittänyt tuotetta lähes 30 vuotta ja voin sanoa, että se on huipussaan. Perustuskaupassa perustusten tarjous- ja tilausprosessi on tuotteistettu sulavaksi ja suoraviivaiseksi verkkopalveluksi, Jokinen kertoo.

Jokisen uusin innovaatio on tarjoustyökalu Perustuskauppa.fi. Muotin ympärille kehitetty lisäpalvelu hyödyttää suoraan ammattirakentajan tekemää työtä ajansäästön ja kilpailukykyisten hintojen muodossa.
– Perustuskauppa antaa myös rautakaupalle viimeiset perustamisen innovaatiot käyttöön tutussa tuotemaailmassa, Jokinen vinkkaa.