Perustuskauppa.fi on avattu

Perustuskauppa.fi on maaliskuussa 2020 rakennusalan ammattilaisille avattu täysin uudenlainen verkkopalvelu. Se tarjoaa helpon ja nopean mahdollisuuden pyytää ja saada kilpailukykyinen tarjous valmisanturamuoteista sekä muista perustusten tuoteosioista.

– Perustuskauppa.fi ei ole perinteinen verkkokauppa, jossa ostetaan ja maksetaan tuotteet. Palvelumme näyttää tuotteiden tiedot ja ohjehinnan ja asiakas voi kerätä koriin haluamansa tuotteet, joista asiakaspalvelumme laskee hänelle tarjouspyynnön viimeistään kolmen arkipäivän sisällä, kertoo Perustuskaupan takana olevan hyvinkääläisen Beotek Oy:n toimitusjohtaja Reijo Jokinen.

Perustuskaupan ydintuotteena on Beotekin kehittämä ja valmistama anturamuottijärjestelmä, johon on myös saatavana muottikohtaiset lisäraudoitteet. Näin se skaalautuu joustavasti eri kokoisiin rakennusprojekteihin, ja nopeuttaa merkittävästi koko rakentamisen aikataulua – laskennasta valmistumiseen.

Anturamuottijärjestelmää on kehitetty 90-luvulta alkaen. Reijo Jokisen mukaan Beotek haluaa anturamuottijärjestelmän valmistajana luoda Perustuskauppa.fi-palvelulla uutta lisäarvoa asiakkailleen.