Yhteistyökumppanit

Perustuskaupassa yhdistämme perustamiseen liittyvät tuotteet ja ratkaisut. Ratkaisuihin tarvitaan yrityksiä rakentamisen eri alueilta, suunnittelusta asennukseen. Perustuskaupan taustalla olevan Beotek Oy:n pitkä tuotekehityskaari on poikunut erilaisia yhteistyökumppanuuksia, joita esittelemme tällä sivulla. Yhteistyökumppanit tuntevat Perustuskaupan periaatteet ja tuotteet, joka takaa tehokkaan toteutuksen projektin eri vaiheissa.

Rakennesuunnittelu & pohjatutkimus

Uudenmaan Pohjatutkimus Oy
Vuonna 1988 perustettu, pohjarakennesuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto, jonka toimialaan kuuluvat maaperätutkimukset, mittaukset sekä perustus- ja rakennesuunnittelu.

Raudoitus & asennus

MK Raudoitus Oy
Raudoituksia yrityksille että yksityishenkilöille. Alansa luotettava ammattilainen, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen, tehden ensiluokkaista työjälkeä projektin koosta riippumatta.

Betoniterästen jatkojalostaja ja jakelija

Celsa Steel Service Oy
Celsa Steel Service Oy on Suomen johtava betoniterästuotteiden jatkojalostaja ja jakelija. Yrityksen toiminta kattaa lähes kaikki raudoittamiseen tarvittavat tuotteet ja palvelut – sidelangasta tietomallintamiseen!