Miksi anturamuotit projektiin Perustuskaupasta?

Vuosi sitten avattu Perustuskauppa tarjoaa ammattirakentajille helpon tavan hankkia perustuksiin tarvittavat anturamuotit, raudoitteet ja perustustarvikkeet nopeasti ja kustannustehokkaasti. Palvelun takana olevan Beotekin toimitusjohtaja Reijo Jokinen korostaa, että Perustuskaupan valttina on sen lippulaivatuotteiden eli anturamuottien toimitus suoraan omalta tehtaalta Lopen Läyliäisistä.

– Perustuskauppaa on hiottu sen ensimmäisen toimintavuoden aikana monin tavoin helpommaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi. Olemme kuunnelleet herkällä korvalla myös suunnittelijoiden, rakentajien ja jälleenmyyjien palautetta. Siten asiakkaallamme on aina saatavillaan viimeisimmät tuoteratkaisut, Reijo Jokinen kertoo.

Perustuskaupassa on tuotteistettu aiemmin vaikeiksi koettujen perustustuotteiden esittelyt sekä niihin liittyvät lisäpalvelut. Tässä hyödynnetään verkkokaupan helppoa toimintamallia, jossa valitut tuotteet lisätään tarjouskoriin, jonka asiakas lähettää yhdellä napinpainalluksella asiakaspalveluun. Asiakaslupauksena on, että asiakas saa sähköpostiinsa sitovan tarjouksen yhden työpäivän aikana.

– Me palvelemme koko Suomen ammattirakentajia samalla päivittyvällä kauppapaikalla. Olemme hiljattain vahvistaneet palvelukonseptiamme siten, että yhteistyökumppanimme voivat toimittaa meidän tuotteitamme suoraan omista varastoistaan. Näin saamme tuotteemme perille nopeasti ja edullisesti joka puolelle maata, Reijo Jokinen kertoo.

Perustuskaupan anturamuotti perustuu Jokisen 90-luvulla patentoimaan anturamuottien laite- ja valmistusmenetelmään. Jokinen paljastaa, että tuotekehittelypuolella on paiskittu töitä myös viime aikoina. Alkuperäinen patentti on tuottanut uusia EU-jatkopatentteja, joiden ansiosta anturamuotti on laadukkaampi ja kustannustehokkaammin valmistettu. Tuloksia hyödynnetään sekä Perustuskaupan kotimaisille asiakkaille että Beoform-brändillä vientiin toimitettavissa anturatuotteissa.