Kovapalkki-yhteistyö tuo uusia hyötyjä Perustuskaupan asiakkaille

Perustuskauppa on aloittanut yhteistyön Pirkkalasta käsin toimivan Kovapalkki Oy:n kanssa. Kovapalkin erikoisalana ovat paikalla valetut perustukset kaiken kokoisiin rakennuskohteisiin. Erityisesti suurissa kohteissa yritys on jo pitkään hyödyntänyt Perustuskaupan takana olevan Beotekin anturamuotteja.

– Yhteistyömme tarjoaa asiakkaidemme käyttöön ainutlaatuisen konseptin. Jatkossa samasta osoitteesta löytyvät niin muottien valmistaja kuin niiden asennuspalvelukin, kertoo yrittäjä Iiro Heinonen Kovapalkista.

Kovapalkin ja Perustuskaupan yhteistyön myötä Perustuskaupan asiakas voi esimerkiksi tilata omaan kohteeseensa valmisanturamuotit ja asennustarvikkeet, jotka Kovapalkin tiimi käy asentamassa.

– Jatkossa yhteistyömme näkyy myös siten, että Kovapalkki varastoi meidän anturamuottejamme. Niinpä Pirkanmaan alueella rakentavat asiakkaamme saavat tarvittaessa tuotteita nopeasti ja joustavasti suoraan heiltä, kertoo Perustuskaupan Reijo Jokinen.

Iiro Heinosen mukaan Kovapalkin johtoajatuksena on tehdä perustusten rakennuttaminen mahdollisimman helpoksi asiakkaalle. Yrityksen palettiin kuuluukin varsinaisen perustusrakentamisen ohella myös rakennesuunnittelu.

– Kauttamme onnistuu myös rakennuspaikan pohjatutkimus, Iiro Heinonen lisää.